Branding si Identitate Vizuala consta in crearea si dezvoltarea imaginii unui brand nou pe piata sau in redefinirea unui brand deaja cunoscut. Imaginea unei companii este un factor determinant pentru fiecare idee de afacere, start-up sau produs nou lansat pe piata. Dezvoltarea unei strategii de comunicare coerenta a brandului pe canalele de promovare implica o atentie deosebita in definirea imaginii companiei pana la cele mai mici detalii.

Indiferent de tipul de business pe care il dezvolti, business to business sau business to consumer, numarul de angajati sau cifra de afaceri, procesul de Branding si Identitate Vizuala trebuie creeat si planificat inca de la inceput.

Analizeaza informatiile existente despre domeniu in care vrei sa iti desfasori activitatea, comportamentul consumatorilor, competitia existenta, produsele sau serviciile oferite de catre acestia, defineste ce anume te face unic si ce segmente de piata vrei sa acoperi. Identifica care sunt beneficiile oferite de produsele sau serviciile tale consumatorilor si partenerilor tai si cum poti veni in intampinarea nevoilor si cererilor existente.

De indata ce imaginea brandului a fost definita, creeata si dezvoltata incepe procesul de monitorizare, evaluare si imbunatatire a acesteia in functie de schimbarile ce au loc pe piata. Prezentarea companiei printr-o strategie optima de indentitatea vizuala si mentinerea unei continuitati in comunicarea brandului pe diferite canale de comunicare vor creea premisele dezvoltarii unui brand de succes.

Indiferent de domeniul de activitate al unei firme, cu un nume creeat sau nou infiintata pentru a fi recunoascuta aceasta are nevoie de elemente de identificare, design logo(sigla), realizare site web, carti de vizita, mape de prezentare,agende personalizate, foi cu antet, documente stilizate, design si personalizare de plicuri, design coperta si label CD/DVD.

Va oferim intreaga gama de servicii in realizarea procesului de Branding si Identitate Vizuala utilizand noile tehnologii. Metodele folosite in realizarea design-ului grafic vor fi in sprijinul strategiei de marketing pe care o stabilim impreuna cu clientul.

Pentru realizarea unei oferte personalizate contacteaza-ne!