Consultanta IT are rolul de a determina obtinerea unui avantaj competitit favorizand reducerea costurilor si cresterea operativitatii. Daca esti la inceputul unei afaceri, ai nevoie de un nou sediu sau vrei sa iti extinzi sistemul informatic discutand cu un consultant IT vei putea identifica solutiile optime pentru afacerea ta.

Un consultant va ofera un punct de vedere proaspat si obiectiv astfel incat infrastructura IT sa functioneze in deplina concordanta cu strategia si obiectivele afacerii tale fara a neglija dezvoltarea ulterioara.

In functie de nevoile afacerii tale dar si de bugetul disponibil propunem atat solutii open source cat si solutii licentiate.

Fiind la curent cu cele mai noi tehnologii venim in intampinarea nevoilor voastre propunand solutii pentru reducerea costurilor si imbunatatirea eficientei. Oferim suport informational pentru stabilirea unui buget real in construirea unei afaceri sau prezente in mediul online.

In cadrul activitatii de consultanta pentru achizitia de hardware si software facem o paralela intre mai multe oferte existente pe piata de la diversi furnizori. Evidentiind avantajele si dezavantajele recomandam cea mai buna solutie din punct de vedere financiar care se potriveste afacerii tale.

Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta de pret personalizata!