Alfa Vision din Timisoara ofera servicii de design si print diferite modele de pliante, flyere si fluturasi. Pliantele reprezinta unul dintre cele mai eficiente si utilizate instrumente de marketing. Utilizarea pliantelor in strategia de marketing este cea mai simpla si directa cale de a intra in contact cu potentialii clienti.

Utilizarea pliantelor si a flyerelor te ajuta sa transmiti mesajul rapid catre publicul tinta, putand fi inmanati doar persoanelor ce constituie target-ul firmei.

Folosite pentru prezentarea unui singur produs/serviciu oferit de catre companie sau pentru prezentarea unei game mai largi de produse pliantele si flyerele au un caracter particular fiind percepute ca o modalitate de marketing agresiva ce poate fi realizata cu costuri reduse.

Poti utiliza pliantele si flyerele in mai multe scopuri in functie de specificul firmei tale. Poti sa le trimiti clientilor tai prin posta, le poti insera ca materiale de promovare in ziare si reviste, le poti pune in diverse puncte de vanzare sau zone intens circulate, le poti distribui la diverse targuri si evenimente sau reprezentatii de vanzari le pot utiliza ca materiale de promovare.

Realizam design grafic si asiguram si servicii de print pentru diferite modele personalizate de flyere, pliante si fluturasi.

Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta de pret personalizata!