Sigla, logo-ul firmei te ajuta sa iti creezi o imagine profesionala, aceasta identifica afacerea ta in cea mai simpla forma printr-un simbol sau desen. Sigla unei firme reflecta unicitatea acesteia, atragand atentia clientilor si contribuind cu succes la accentuarea diferentei intre serviciile sau produsele pe care firma le ofera si cele ale competitiei.

O sigla de calitate exprima clar mesajul dorit si te ajuta sa te conectezi la nivel emotional cu potentialii clienti motivandu-i sa cumpere. Sigla unei firme este cel mai important instrument de marketing, fiind primul pas in conturarea brandului. Aceasta contribuie la recunoasterea imediata de catre clientii existenti, dar si a partenerilor de afaceri.

Aceasta este prezenta pe site-ul firmei, carti de vizita, mape de prezentare, cataloage, agende si plicuri personalizate, semnatura de email, in antetul documentelelor oficiale ale firmei, cat si pe stampila. De asemenea sigla unei firme este folosita pe materialele destinate oricarei campanii publicitare, pliante, afise, postere, calendare personalizate, bannere, roll-upuri, mesh-uri, vouchere si materiale promotionale oferite. Sigla ramane in atentia clientilor, vorbind in numele firmei tale atunci cand nu este prezent nici un reprezentant de vanzari.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata!