Imaginea companiei tale in mediul online consolideaza imaginea din mediul offline. Prezenta in mediul online este foarte importanta avand rol de a defini imaginea firmei si de a asigura disponibilitate pentru client in permanenta indiferent de ora, zi sau locatia in care se afla acesta.

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoarele de cautare. Optimizarea SEO are rolul de a imbunatati website-ul firmei astfel incat persoanele care cauta tipul de servicii si produse oferite de catre firma ta sa te poata gasi mai usor pe motoarele de cautare.

Optimizarea pentru motoarele de cautare este cea mai eficienta metoda de promovare a unui site si implicit a produselor si serviciilor oferite. Optimizarea SEO este recomandata inca de la contructia site-ului.

In functie de specificul site-ului pozitionarea cat mai buna pe motoarele de cautare aduce numeroase avantaje. Traficul organic (neplatit) provenit de pe motoarele de cautare prezinta o sursa importanta de potentiali clienti interesati la momentul respectiv de produsele si serviciile oferite de firma ta. Valorificat intr-un mod optim acest flux de potentiali clienti va aduce rezultate palpabile si masurabile afacerii tale determinand o crestere semnificativa de vanzari.

Pentru o promovare optima in mediul online pe langa realizarea activitatii de creatie si design grafic a elementelor de branding si identitate vizuala, dupa realizarea site-ului realizam optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare.

Pentru realizarea unei analize si oferte personalizate in functie de domeniul de activitate, de produsele si serviciile oferite contacteaza-ne!