Designul grafic are un rol major in succesul comunicarii cu publicul tinta definind compania pe piata si diferentiind-o de competitori. Design-ul grafic presupune personalitate, creeaza subiectivitate, dand nastere emotiilor, gandurilor si dorintelor celor care intra in contact cu elementele de identitate vizuala.

Combinand intr-un mod profesionist culori, imagini, stilizari, idei si texte in procesul de creatie vom putea realiza o imagine unica si impecabila. Doar in acest mod putem spune ca am realizat un design eficient pentru realizarea unei comunicari cu impact.

In procesul de creatie si design totul pleaca de la o idee, de la un concept iar in functie de nevoile clientului, de obiectivele urmarite, strategia de actiune si mesajul pe care acesta doreste sa il transmita incepem realizarea procesului de creatie si design.

Imbinand ideile deosebite cu o executie profesionala realizam:

– elemente de identitate vizuala precum: design logo(sigla), realizare site web, carti de vizita, mape de prezentare,agende personalizate, foi cu antet, documente stilizate, design si personalizare de plicuri, design coperta si label CD/DVD.

– concept si design grafic pentru toate tipurile de materiale de promovare: catalog, felicitari, invitatii, diplome, banner, mesh, roll-up, pliante, flyere, afise, postere, prezentare multimedia pe CD/DVD, materiale promotionale, vouchere, calendare personalizate, banner facebook.

Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta de pret personalizata!