Cartea de vizita reprezinta prima impresie in afaceri, fiind una dintre cele mai bune metode prin care poti dezvolta relatia cu potentialii clienti. Aceasta ramane in posesia clientilor si a partenerilor de afaceri, profesionalismul si seriozitatea firmei reprezentate fiind asociate intr-o prima etapa cu calitatea cartii de vizita.

Cartea de vizita este un instrument de contactare, reprezentand un simbol al profesionalismului, printr-un design remarcabil, calitatea cartonului si a printului.

Desi ofera un spatiu restrans, pentru prezentarea informatiilor de stricta necesitate ale firmei precum (nume, slogan, sigla, domeniu de activitate, date de contact) si al reprezentantului(functie, date de contact), cartile de vizita au rol dublu, de prezentare si de promovare. O carte de vizita transmite informatii si prin imagine, nu doar prin slogan si date de contact.

Cartile de vizita sunt utilizate pentru contactarea unui segment de piata precis, la costuri reduse comparativ cu alte materiale de promovare, avand in acelasi timp un efect psihologic pozitiv. Dimensiunea recomandata pentru carti de vizita, precum si cea mai des utilizata este cea de 90 x50 mm.

Realizam design-ul cartilor de vizita in functie de specificatiile primite dar puntem veni si noi cu propuneri de design, in functie de mesajul pe care doresti sa il transmiti catre publicul tinta.

In ce priveste partea de print, asiguram o calitate superioara a cartonului utilizat, cartile de vizita oferite de noi au dimensiunile 90 x50 mm, 90 x55 mm, 85 x55 mm, insa in functie de cerinte putem realiza si carti de vizita cu alte dimensiuni, puteti alege grosimea si felul acestuia, fie unul mat, fie unul lucios.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret personalizata sau pentru comenzi.