Prezentarea multimedia pe CD sau DVD este o metoda profesionala de vanzare a produselor sau serviciilor pe care firma ta le ofera. Utilizarea prezentarilor multimedia pe CD sau DVD au un impact deosebit asupra clientilor si partenerilor de afaceri fiind un instrument de marketing foarte important in cadrul targurilor si expozitiilor la care esti prezent.

Utilizand prezentarile interactive multimedia pe CD sau DVD iti creezi o carte de vizita vizuala. In cadrul unui astfel de instrument de marketing se poate realiza o prezentare a activitatii firmei, istoricul acesteia, o exemplificare a procesului de productie cu activitatea propriu zisa a salariatilor, organigrama, principiile dupa care firma isi desfasoara activitatea si bineinteles prezentarea detaliata a produselor si servicilor oferite.

Datorita capacitatii de stocare a CD-urilor si DVD-urilor in prezentarile multimedia poate fi integrat un volum mare de informatii. Urmarind identitatea vizuala a produsului/companiei realizam o interfata grafica personalizata  intr-un mod profesional, elegant si rapid.

Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta de pret personalizata!